American Flag Swedish Flag
Senaste Twitter
Podcast kontakta-oss

Helande-mirakel-Tjanst.jpg

Ett av många vittnesbörd:

Första gången jag besökte Kraftkällan upplevde jag att det fanns en stark profetisk och apostolisk smörjelse. Den andliga nivån är något helt annat än vad jag har erfarit tidigare. Förkunnelsen har varit det fulla evangeliet, man sätter också Jesu gärningar i praktik. När jag kom till Kraftkällan var jag i nöd, men allt har förändrats. Kraftkällan är för mig ett "hem" där alla förutsättningar finns för tillväxt. På möten får jag andlig mat av Jesus där mina andliga men också mina naturliga behov blir mötta. På Helande Mirakel Timmen har jag blivit helad och jag behöver ingen medicin. Tack Jesus! Det är så starkt och unikt. Profeten Mikael Enroos betjänar människor med samma smörjelse som var över Jesus när Han vandrade på jorden. Jag får med egna ögon se hur människor blir satta fria, upprättade och helade! För mig är Kraftkällan en andlig högskola där jag har fått svar på mina frågor. – A.M.

Helande Mirakel Timmen ─ bakgrund

HMT startade november 2005 efter tilltal från Yeshua (Jesus) till Mikael Enroos. Vid detta tillfälle var Mikael Enroos på besök i Lagos, Nigeria; i The Synagogue, Church of All Nations; där T.B. Joshua leder väckelsen. På böneberget kom Yeshua (Jesus) med tilltalet, det brände till i hjärtat och Yeshua (Jesus) sade: "Jag är helaren". Efter detta tilltal fortsatte den Helige Anden och sade att det skall heta Helande Mirakel Timmen.

Dessa två bilder är från böneberget som innehas av T.B. Joshua som leder väckelsen.

healing-miracle-one.jpg

 

healing-miracle-two.jpg

Omedelbart efter detta tilltal och vid hemkomsten skedde det helande explosioner i mötena. Gudstjänsterna som normalt tog 2,5-3 timmar blev nu 8-9 timmar med en kortare paus emellan för fika och lättare måltid för besökare. Det längsta mötet har varit 12,25 timmar och Yeshua (Jesus) helade och befriade människor hela natten fram till klockan 05.15 på måndag morgon.

Vi har sett människor komma från hela Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Litauen och USA för att bli mirakulöst helade av Yeshua Messias (Jesus Kristus) på Helande Mirakel Timmen. Helande Mirakel Timmen är normalt efter gudstjänster under helger med Mikael Enroos.

För att vara med på HMT behöver du också vara med på hela gudstjänsten.

Befrielser och inre helanden

Många människor har blivit satta fria från släktförbannelser, olika slags bundenhet samt demoner i Helande Mirakel Timmen. Många har tagit emot ett djupt inre helande för sin själ. Även extremt snabba inre helanden och befrielser har skett. Det behöver inte ta åratal för att bli fri från själiska smärtor och inre sår. Yeshuas (Jesu) mirakelkraft fungerar utmärkt även i själens helande. När Yeshua (Jesus) kommer, tar Han ditt förflutna och ger dig en framtid.

Ett vittnesbörd:

Jag hade under en längre period gått genom en svår tid i mitt liv. Det var dags att komma in i en helandeprocess tillsammans med Jesus. Jag trodde själv att det kommer att ta många år att bli helad från de svåra smärtor jag hade i min själ. Hur litet visste jag om Jesu helandemirakelkraft vad det gäller själens område. Jag kom till Helande Mirakel Timmen och fick betjäning av Herrens profet Mikael Enroos. Under 30 minuters tid helade Jesus min själ från ALLA SMÄRTOR OCH SÅR och jag gick hem som en totalt förändrad människa. Jag skulle aldrig trott att Jesus kan göra sådana mirakler i människans inre, för jag hade blivit undervisad att det tar många år att bli helad i själen. Att Gud inte kan göra snabba verk alls, men det stämmer inte. Därför rekommenderar jag Helande Mirakel Timmen varmt för dig som lider av depression, bundenhet, förkastelse samt alla typ av inre problem. Nu fortfarande efter flera år har jag behållit mitt inre helande. Jesus kan göra under! – K.E.

Ifall du är svårt sjuk och behöver praktisk hjälp för att klara av att komma

Har du en mycket svår situation eller sjukdom och vill komma till HMT men känner dig osäker
på hur du orkar med långa möten? Kontakta oss i förväg så hjälper vi dig praktiskt och gör det smidigt och bekvämt för dig vid ankomst och under din vistelse hos oss på Kraftkällan.

För mer information, kontakta oss igenom vårt formulär.